Friday, May 17, 2024
Home Shipping Το μυστήριο σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων λύθηκε !!

Το μυστήριο σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων λύθηκε !!

Πού οφείλονται οι ιστορίες και οι θρύλοι που κυριαρχούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την περιοχή γιατί πολλοί θεωρούν την περιοχή υπερβολικά επικίνδυνη. Αλλά για να καταλάβουμε ότι οι μύθοι περί υπερφυσικής παρέμβασης δεν είναι βάσιμοι, έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά στους κινδύνους της περιοχής.

Το ότι οι ψυχές των νεκρών ναυτικών τραβούν τα καράβια στο βυθό, δεν μοιάζει με θεωρία που μπορεί ευσταθεί. Οι πυξίδες που στριφογυρίζουν και μπερδεύουν τους καπετάνιους είναι κάτι που δεν έχει αποδειχθεί επίσης. Για την ακρίβεια, το μοναδικό περιστατικό που έχει καταγραφεί είναι ένας πιλότος ο οποίος ανέφερε ότι η πυξίδα του δεν λειτουργούσε σωστά πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το knowledgenuts.com, ο καιρός στο Τρίγωνο των Βερμούδων είναι επικίνδυνος για πλοία και αεροπλάνα – ακόμη και στις μέρες μας. Υπάρχουν πολλοί ύφαλοι στην περιοχή και σχηματίζονται κύματα που είναι πιο δυνατά και από βράχους Τις ήρεμες ημέρες είναι αδύνατον να εντοπίσουν τα κύματα και εάν συγκρουστούν μαζί τους, μπορεί να ανοίξουν μια τρύπα στα πλοία με αποτέλεσμα τα τελευταία να βουλιάζουν.Την περίοδο των τυφώνων υπάρχουν μαζικές καταιγίδες υπάρχουν στην περιοχή. Η θαλασσοταραχή και τα γιγάντια κύματα απειλούν να στείλουν τα πλοία στο βυθό της θάλασσας. Πέρα από αυτά, οι επιστήμονες θεωρούν ότι υπάρχουν υπόγειες σπηλιές και ρεύματα που μπορούν ν δημιουργήσουν ρουφήχτρες επικίνδυνες για τα πλοία. Μια ακόμη θεωρία είναι ότι μικροριπές του αέρα ευθύνονται για την καταστροφή πλοίων και αεροπλάνων.

Οι σύγχρονες ιστορίες ξεκίνησαν όταν εξαφανίστηκε το πλοίο USS Cyclops το 1918. Τότε, 306 ζωές χάθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποια επικοινωνία ή σήμα κινδύνου. Ωστόσο, το 1918 οι ασύρματες επικοινωνίες ήταν τουλάχιστον ασταθείς. Συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη εάν κάποιο πλοίο συγκρουόταν με κάποιον ύφαλο και βυθιζόταν δίχως να επικοινωνήσει.

Το 1945, η πτήση 19 εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στην πλοήγηση πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Σε έναν πιο ενδελεχή έλεγχο αποδείχτηκε ότι ο αρχηγός της πλοήγησης μπερδεύτηκε και κατευθυνόταν προς λάθος κατεύθυνση. Το λάθος αυτό κόστισε τη ζωή των μαθητών που βρίσκονταν στο πλοίο, όταν αυτό ξέμεινε από καύσιμα στη μέση του ωκεανού.

Πριν ξεκινήσει το SS Marine Sulphur Queen το 1963, οι αρχές παρατήρησαν ότι πλοίο ήταν σε κακή κατάσταση και δεν ήταν κατάλληλο για πλεύση. Τελικά δεν τα κατάφερε μέχρι τον προορισμό του. Αμέτρητες τέτοιες εξαφανίσεις μπορούν να εξηγηθούν εύκολα, αλλά υπάρχουν μερικές οι οποίες δεν μπορούν να αποδειχθούν. Τα λόγια του Karl Kruszelnicki περιγράφουν εύστοχα την κατάσταση: «Σύμφωνα με την εταιρεία Lloyds of London και το αμερικανικό ναυτικό, ο αριθμός των αεροπλάνων που εξαφανίζονται στο Τρίγωνο των Βερμούδων είναι ο ίδιος με παντού, αν λάβουμε υπόψη τα στατιστικά».

mikropragmata.lifo.gr

2 COMMENTS

  1. A month ago, when a 37-year-old esoteric of a Singapore boarding interrupt after people with crazed disorders was diagnosed with a coronavirus, the steady of the structure did not decamp from top to bottom a panic. Engaging into account the specifics of the home, all its shillelagh and most of the petite healthfulness inhabitants were vaccinated against Covid-19 as being at jeopardy embrace in February-March. Anyway, good in trunk, the boarding college was closed an eye to quarantine, and all employees, patients and other people who recently communicated with the brutish handmaiden or her therapy were quarantined and began to be regularly tested. Godly old days the next week, the virus was detected in three dozen people, including the 30-year-old foster in the first place from the Philippines, as okay as four other employees of the boarding halfway point first and 26 of its perpetual residents. Most of those infected were fully vaccinated against Covid-19… You can be of with another article on this acreage of consider at this linking https://gifts.znizka.site I wish I could say something right now – I’m very busy. But when I’m free , I’ll write down what I think..

- Advertisment -

Most Popular

Πενθεί το Κερατσίνι…

Πέθανε ο  τέως Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος  Κερατσινίου, Νίκος Βρεττάκος. Ο Νίκος Βρεττάκος το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς, δεν μπόρεσε...

Η Ελλάδα πέτυχε την εξαίρεση που ζητούσε για τον υπολογισμό της μείωσης στην κατανάλωση φυσικού αερίου

Οι υπουργοί Ενέργειας των 27 κατέληξαν σε πολιτική συμφωνία για τη μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου για τον επόμενο χειμώνα, όπως ανακοίνωσε η τσεχική προεδρία της ΕΕ. ...

Εδραιώνεται η στρατηγική σχέση Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας

Σημαντικές διμερείς συμφωνίες υπογράφηκαν χθες κατά την συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Πρίγκιπα-Διάδοχο του Θρόνου της Σαουδικής...

Ρεκόρ εξαμήνου από τον e-ΕΦΚΑ στην έκδοση νέων συντάξεων

Ρεκόρ εξαμήνου στην έκδοση νέων κύριων συντάξεων το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022 και μείωση κατά 89% των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους εν αναμονή συνταξιούχους, κατέγραψε...

Recent Comments