Thursday, October 21, 2021
Home Business H “ισχύς εν τη ενώσει” με την Lokris Insurance Power

H “ισχύς εν τη ενώσει” με την Lokris Insurance Power

Η Lokris Insurance Power, ιδρύθηκε στις αρχές του 2013 από τον Γιώργο Παλιούρα και την Ιωάννα Ανεστοπούλου στο κέντρο της Αταλάντης Φθιώτιδας.

Από την αρχή έκανε γνωστή την ταυτότητα της και τον προσανατολισμό της, προωθώντας ασφαλιστικές λύσεις, στα σύγχρονα προβλήματα του καιρού μας.

Εννοώντας την Υγεία, Σύνταξη, την Επαγγελματική ικανότητα και την προστασία της οικογένειας.

Γρήγορα το μήνυμα έφτασε σε όλη τη Φθιώτιδα, αγκάλιασε πάνω από 30 επαγγελματίες συνεργάτες που ομονόησαν στο αρχικό πωλησιακό μας στίγμα και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία.

Στα μέσα του 2017 αποφασίσαμε την ίδρυση του 2 πυλώνα μας στο Ν. Αττικής, στο κέντρο της αγοράς του Καλαμακίου.

Το πείραμα της Αθήνας, μέχρι τώρα στέφεται με επιτυχία, αποκτώντας ρίζες τόσο στην τοπική αγορά των Ν. Προαστίων, όσο και στην ασφαλιστική αγορά γενικότερα ( με 40 επαγγελματίες συνεργάτες στην Αττική), παράλληλη με τη διείσδυση της ανάπτυξης εργασιών καθώς και την ανάπτυξη εργασιών στο business insurance.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και σ αυτόν τον τομέα δραστηριότητας, το αποτύπωμα μας, έχει να κάνει με την αξιοποίηση της καθημερινής πληροφόρησης και της επιστημονικής γνώσης των στελεχών μας, ώστε η αντιμετώπιση των ανθρώπων του επιχειρείν, να είναι ποιοτική και ολιστική.

Συνεργαζόμαστε με 40 ασφαλιστικά σχήματα της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, με σκοπό την ποιοτικότερη και οικονομικότερη παροχή των υπηρεσιών μας.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε, ότι μέσω των κατάλληλων καναλιών, ως προς το business insurance, οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι:

1. Ασφάλιση προσωπικών δεδομένων και διαδικτυακών κινδύνων (Cyber risk & Marine cyber risk)
2. Ασφάλιση περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
3. Ασφάλιση αστικής ευθύνης Directors and Officers (D&O)
4. Αστική ευθύνη προϊόντος.
5. Επαγγελματική και εργοδοτική αστική ευθύνη.
6. Ασφαλίσεις μεταφορών.
7. Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων.
8. Ασφάλιση προσωπικού.
9. Ασφάλιση ανθρώπων “κλειδιά”.
10. Ασφάλιση απώλειας κερδών λόγω διακοπής λειτουργίας επιχειρήσεων.
11. Ασφάλιση πιστώσεων.
12. Έκδοση εγγυητικών επιστολών χωρίς collateral.
13. Ασφάλιση κατασκευαστικών έργων (Τεχνικές Ασφαλίσεις C.A.R., E.A.R., C.P.M., M.B., E.E.I., D.O.S.,)

Το “ισχύς εν τη ενώσει” , βρίσκει πρώτο ωφελημένο τον κάθε ασφαλισμένο μας , λόγω της δυνατότητας να προωθούμε στην αγορά αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη μια επιχείρηση ή μια οικογένεια , και όχι ένα έτοιμο ασφαλιστικό πακέτο που προωθεί η κάθε μια ασφαλιστική εταιρεία. Είμαστε Brokers λοιπόν, τοποθετημένοι στο πλευρό του ασφαλισμένου μας και δημιουργούμε TAILOR MADE ασφαλιστικές λύσεις.

Συνοψίζοντας,μας απασχολεί καίρια, η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για το επιχειρείν, με ό,τι σημαίνει αυτό για την ανάπτυξη της Εθνικής μας Οικονομίας.

Όσον αφορά τον κλάδο προσωπικών ασφαλίσεων retail, ασκείται με τη μέθοδο του Financial Planning, μέσω πιστοποιημένων συμβούλων, με σκοπό τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος τωρινού και μελλοντικού, για τις οικογένειες και τα φυσικά πρόσωπα. Για κάθε έναν από τους ασφαλισμένους φίλους μας, έχει προηγηθεί βαθιά ανάλυση των αναγκών, μέσω εξατομικευμένης μελέτης και με συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης της οικονομικής ζωής της οικογένειας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Το ιστορικό μας Κερατσίνι !

Από ότι έχει σωθεί από την πολύ παλιά εποχή ο τόπος αυτός - η περιοχή του Κερατσινίου - κατοικήθηκε από μερικούς ψαράδες κοντά στα...

Κ. Πιερρακάκης: Πριν από τη Δευτέρα και μέσω gov.gr οι εξαιρέσεις Δακτυλίου

Μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής και πριν από τη Δευτέρα θα εκδίδουν οι δικαιούχοι τον κωδικό εξαίρεσής τους από τον Δακτύλιο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής...

Meteo: Οι πλημμύρες στην Αττική την περίοδο 2000-2020

Στην Ελλάδα, την περίοδο 2000-2020 καταγράφηκαν πάνω από 380 επεισόδια πλημμύρας με αρνητικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, με 132 ανθρώπινες απώλειες, αλλά και υλικές...

Διακομιδές ασθενών (21.10)

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 87χρονου...

Recent Comments