Thursday, October 21, 2021
Home Newsfeed Οι δέκα αλήθειες που δεν αρέσουν στους αντιεμβολιαστές

Οι δέκα αλήθειες που δεν αρέσουν στους αντιεμβολιαστές

…γράφει η Αλεξάνδρα Γκανά

1 ✔️ το Σύνταγμα αναφέρει ότι το κοινωνικό καλό είναι πάνω από κάθε ατομικό δικαίωμα . «Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης». Έτσι και αλλιώς το Δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι καλώς εφαρμόζεται η υποχρεωτικότητα όπου απαιτείται.

2 ✔️ τα μέτρα που αποφασίζονται για την πρόληψη του COVID σαφώς εξετάζονται κατά περίπτωση και ζυγίζοντας κάθε δεδομένο . Γνωρίζουν εκείνοι που αποφασίζουν ότι δεν καλύπτονται όλες οι περιπτώσεις σε απόλυτο βαθμό, προσπαθούν όμως να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ´ομαδες ´ δραστηριοτήτων και συνηθειών των πολιτών.
Οσοιδήποτε λιγότεροι νοσήσουν, είναι σημαντικό όφελος.

3 ✔️ τα μέτρα για την πρόληψη COVID είναι πιο ελαστικά για τους εργαζόμενους σε ένα εστιατόριο από ο,τι για τους πελάτες διότι είναι βασική προτεραιότητα για κάποιον να εργαστεί ενώ δεν είναι αντίστοιχα βασική το να βγει έξω και να διασκεδάσει . Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί ο σερβιτόρος δουλεύει με rapid test αλλά δεν μπορεί να είναι πελάτης σε αυτό το εστιατόριο.

4 ✔️ εμβολιασμένοι και ανεμβολιαστοι κολλούν τον ιό και τον μεταδίδουν. Η μετάδοση έχει να κάνει και με το ιικο φορτίο. Οι νοσούντες έχουν μεγαλύτερo ιικο φορτίο άρα και μεταδοτικότητα, οπότε οι ανεμβολίαστοι κολλούν ευκολότερα τους υπόλοιπους.

5 ✔️ τα εμβόλια πλέον δεν είναι δοκιμαστικά. Όλες οι παρενέργειες έχουν καταγράφει, και έχουν οι ειδικοί αποφανθεί ότι τα οφέλη είναι μεγαλύτερα από το όποιο ρίσκο. Έτσι συνέβαινε πάντα με τα εμβόλια και έτσι η ανθρωπότητα έφτασε το μέσο όρο ζωής της στα 80 χρόνια !!!

6 ✔️ αυτή τη στιγμή υπάρχουν 226,685,202 περιπτώσεις κορωνοιού παγκοσμίως, 203,409,421 περιπτώσεις που έχουν αναρρώσει και δυστυχώς 4,663,324 θάνατοι. Αυτό σημαίνει ότι σαφώς και μιλάμε για μια από τος μεγαλύτερες πανδημίες. Σχεδόν 2 στους 100 θανάτους από επιβεβαιωμένα κρούσματα.

7 ✔️ αν σήμερα τα εμβόλια πωλούνταν και δεν διανέμονταν δωρεάν, οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές θα προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα τους στην υγεία φωνάζοντας για τις ανισότητες των λαών !!

8 ✔️ οι φανατικοί αντιεμβολιαστές δεν έχουν αντικειμενικά επιχειρήματα εναντίον του εμβολίου σε γνωστικό επίπεδο διότι αυτά εύκολα καταρρίπτονται. Στηρίζονται σε επιχειρήματα που εμπίπτουν στο θυμικό και την ιδεολογία ή την θρησκεία με τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι ταυτίζονται ή ακολουθούν λόγω ψυχολογικής και κοινωνικής ανάγκης και όχι λόγω μόρφωσης ή γνώσης.

9 ✔️ ο μεγαλύτερος διχασμός της κοινωνίας γίνεται από εκείνους που είναι φανατισμένοι, φανατισμένος είναι ο ακραίος και ο ακραίος είναι πάντα επικίνδυνος.

10 ✔️ τα μεγαλύτερα ποσοστά μη εμβολιασμένων συναντιώνται σε περιοχές με χαμηλό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Το ιστορικό μας Κερατσίνι !

Από ότι έχει σωθεί από την πολύ παλιά εποχή ο τόπος αυτός - η περιοχή του Κερατσινίου - κατοικήθηκε από μερικούς ψαράδες κοντά στα...

Κ. Πιερρακάκης: Πριν από τη Δευτέρα και μέσω gov.gr οι εξαιρέσεις Δακτυλίου

Μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής και πριν από τη Δευτέρα θα εκδίδουν οι δικαιούχοι τον κωδικό εξαίρεσής τους από τον Δακτύλιο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής...

Meteo: Οι πλημμύρες στην Αττική την περίοδο 2000-2020

Στην Ελλάδα, την περίοδο 2000-2020 καταγράφηκαν πάνω από 380 επεισόδια πλημμύρας με αρνητικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, με 132 ανθρώπινες απώλειες, αλλά και υλικές...

Διακομιδές ασθενών (21.10)

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 87χρονου...

Recent Comments